BB Stockholm Family söker specialistläkare till vår BVC

BB Stockholm Family söker specialistläkare till vår BVC

child-and-parents

På BB Stockholm Family sätter vi alltid barnet först, men en viktig hörnsten är vårt fokus på hela familjen. Varje barn och familj har sin livssituation, sina förutsättningar och därmed unika behov av vård och omsorg.

Tillsammans med föräldrarna följer vi barnets utveckling från nyfödselperioden fram till skolstart, och vi anpassar vår verksamhet efter alla behov som uppstår inom familjen. Basen utgörs av ett tvärprofessionellt samarbete mellan specialistsjuksköterskor och specialiteter såsom psykolog, logoped, tandhygienist och dietist.

Vår mottagning expanderar – och vi vill ha med dig på resan! 

Varje år växer BB Stockholm Family, och idag har vi 2 500 listade barn på vår BVC. För att säkerställa att vi kan möta den allt växande efterfrågan behöver vi en läkare till mottagningen på S:t Eriksgatan i Stockholm.

  • Tjänsten är en konsult/fast anställning på deltid, 60 timmar i månaden, 15 timmar i veckan.
  • Placering på BB Stockholm Family BVC, S:t Eriksgatan i centrala Stockholm.
  • Tillträde enligt överenskommelse.
Våra viktigaste behov av dig:

Din bakgrund: Idag kanske du är specialistläkare allmänmedicin eller pediatrik alternativt ST-läkare allmänmedicin under handledning. Dina främsta arbetsuppgifter hos oss blir sedvanliga läkarinsatser utifrån Barnhälsovårdens nationella basprogram.

Du förstår värdet av behovsanpassad vård. Som person drivs du av nyfikenhet med stort intresse för möten med barn, föräldrar och kollegor. Du har ett lyhört förhållningssätt och ser hela tiden till barnets bästa, samtidigt som du förstår och respekterar en förälders oro och engagemang.

Du uppskattar ett prestigelöst samarbete. Du vill gå till en trivsam arbetsplats där alla respekterar varandra. Du anser att god kommunikation är varje medarbetares viktigaste arbetsverktyg.

Även dina behov ska styra - så vad ger vi dig? 

Du har behov av att själv utvecklas. En behovsanpassad vård omfattar även vårt ansvar som arbetsgivare. Vi tar hänsyn till dina behov, och du kommer ha möjlighet att påverka den dagliga verksamheten. Eftersom uppdraget är på deltid har du goda möjligheter att skapa en flexibel arbetsform, som anställd eller som konsult.

Du vill vara en del av en helhet. BB Stockholms övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Patienter samt nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården, men framförallt vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång. Som vår läkare blir du en viktig hörnsten i den fortsatta uppbyggnaden av BB Stockholm.

Undrar du över något? Tveka inte att höra av dig med frågor om tjänsten.

Katarina Mattsson, verksamhetschef   
0737-65 99 06  
katarina.mattsson@bbsfamily.se 

Linda Olin, chefsjuksköterska 
0704-10 21 32  
linda.olin@bbsfamily.se

Vi ser fram emot din ansökan! 

Skicka den till katarina.mattsson@bbsfamily.se eller linda.olin@bbsfamily.se 
senast 2019-04-01. Urval och intervjuer sker löpande.

Om BB Stockholm AB  
BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, samt en ungdomsmottagning. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City och på Ekerö.

Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång.

Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Praktikertjänst AB (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).