Läs aktuell information om det nya coronaviruset på vår startsida. Uppdaterat 2020-04-30.

BB Stockholm söker BVC sjuksköterska till innovativ barnavårdscentral på Kungsholmen!

BB Stockholm söker BVC sjuksköterska till innovativ barnavårdscentral på Kungsholmen!

BB Stockholm söker BVC sjuksköterska till innovativ barnavårdscentral på Kungsholmen!
Uppskattar du prestigelöst samarbete och vill gå till en arbetsplats där alla kan trivas och utvecklas - både du som arbetar och familjerna vi möter?

Vi söker dig som är barnsjuksköterska alt distriktssköterska med BVC erfarenhet och har en nyfikenhet inför mötet med andra människor. Är du bra på att skapa kontakt med den truliga treåringen såväl som den nyblivna familjen så kanske du är den vi söker till vårt BVC gäng!

Med din tidigare erfarenhet vet du också att arbetet på BVC kräver kreativitet, lyhördhet och att man samtidigt gillar att organisera och strukturera sitt eget arbete och sin kalender. Att ha den möjligheten till självständighet men ändå vara en del av en kreativ grupp är positivt för oss 10 sjuksköterskor som arbetar här!

Tillsammans med barnläkare, allmänläkare samt andra konsulter bedriver vi på Region Stockholms uppdrag arbete enligt BVC basprogram.

Vi ser stora fördelar med att ha nära samarbete kring föräldrastöd och öppen förskola vilket kan underlätta vårt eget arbete och vara positivt för familjerna. Därför bedriver vi from våren 2020 Familjecentral tillsammans med Stockholms stad och våra barnmorskor på BB Family barnmorskemottagning, vilka vi också delar lokaler med. För många blivande föräldrar blir det naturligt att söka sig vidare till vår BVC med sitt nyfödda barn, i bekant omgivning och med bekanta ansikten.

Till hösten öppnar vi en amningsmottagning vilket vi också är mycket glada över!

Låter det lockande är du välkommen med din ansökan till linda.olin@bbsfamily.se senast 20- 08- 02.
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

 

Om BB Stockholm/Family
BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning, cytologisk provtagning samt en ungdomsmottagning.

Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City och på Ekerö. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus.

Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna är vår största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Aleris (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

  • Tjänstgöring 38 tim/ vecka 95 %
  • Behörighet - Barnsjuksköterska alt. Distriktssköterska med erfarenhet av BVC arbete. Intresse och erfarenhet av amningsrådgivning är meriterande.
  • Tillträde 201001 eller enligt överenskommelse
  • Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal Vård och omsorg bransch E
  • Visstidsanställning 1år med möjlighet till förlängning.
  • Friskvårdsersättning under 2020 4000 kr/ år

Chefsjuksköterska Linda Olin linda.olin@bbsfamily.se

HR Tess Langemar tess.langemar@bbstockholm.se