BB Stockholm söker ultraljudsbarnmorska!

BB Stockholm söker ultraljudsbarnmorska!

Nu söker vi dig som vill arbeta med både födande kvinnor och obstetriskt ultraljud.

Vill du kombinera intressanta och spännande arbetsuppgifter? Skulle du vara intresserad av att arbeta med obstetrisk ultraljud och även bistå kvinnor under födsel och eftervård? I så fall ska du ta denna unika chans!

Specialistmödravården på BB Stockholm möter de kvinnor som är i behov av specialistmödravård, inklusive ultraljud, under sin graviditet. Vi planerar att omstrukturera vår ultraljudsmottagning och utökar nu vårt ultraljudsteam med en barnmorska.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att utföra obstetriska ultraljud från vecka 22+0 på kvinnor som följs på specialistmödravårdens mottagning, eller är inlagda på vår avdelning. Detta arbete utgör ca 40 % av din arbetstid, och resterande 60 % kommer du att arbeta med födande eller eftervård enligt vår vårdmodell med ett gemensamt vårdgolv.

Dina formella kompetenser måste vara legitimerad barnmorska med erfarenhet från förlossning och eftervård, samt vidareutbildad inom ultraljud med flerårig erfarenhet att självständigt utföra RUL, tillväxtkontroller och flödesmätningar. Din personlighet är lika viktig som din erfarenhet. Du har en god samarbetsförmåga, ett tvärprofessionellt förhållningsätt och en aldrig sinande nyfikenhet för graviditet och födande.

Vad får du av oss? En tydlig vision

Vi förlöser inte ett barn, vi bistår en födsel. Om du känner igen dig, då förstår du BB Stockholm-modellen. Vi har ett tvärprofessionellt, nyfiket och lärocentrerat arbetssätt. Vi strävar efter en kontinuitet i omhändertagandet där den födande kvinnan alltid står i centrum. Vi är en komplett förlossningsklinik.

En frisk arbetsplats

Du kommer att arbeta i ett välfungerande team med 11 specialistläkare, många barnmorskor och undersköterskor i våra egna lokaler på Danderyds sjukhus. Vi bedriver en sammanhållen antenatalvård, förlossnings- och eftervård. Vi bistår vid ca 3650 födslar per år och våra medicinska utfall är bland de bästa i landet. Vi deltar i forskning samt utbildning av läkare och barnmorskor.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid per vecka: 100 %,35 timmar/vecka

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Tillträde: enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Vi tillämpar bakgrundskontroller

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Maila din ansökan till

barnmorska@bbstockholm.se

Kontaktpersoner

Britta Wernolf, verksamhetschef omvårdnad

britta.wernolf@bbstockholm.se

Sofie Graner, verksamhetschef medicin

sofie.graner@bbstockholm.se

Tess Langemar, HR

tess.langemar@bbstockholm.se

Om BB Stockholm AB

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City, i Sickla och på Ekerö. Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Aleris AB (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

 

Mer information

Specialistmödravård

På BB Stockholm har vi en mottagning för specialistmödravård dit alla våra inskrivna gravida kvinnor kan vända sig om graviditeten blir komplicerad.

ledningsgrupp

Ledningsgrupp BB Stockholm