Bemanningsassistent, Förlossnings- och eftervårdsklinik

Bemanningsassistent, Förlossnings- och eftervårdsklinik

BB Stockholm söker bemanningsassistent till vår förlossnings- och eftervårdsklinik

Är du som oss, en engagerad person som vill ge det där lilla extra? Är du lösningsorienterad och analytisk? Då kan vi ha det rätta jobbet för dig! Vi på BB Stockholm söker nu en bemanningsassistent till vår förlossnings – och eftervårdsklinik.

Vi erbjuder dig en varierad arbetsmiljö med korta beslutsvägar och ständiga utmaningar. För att trivas i denna roll behöver du vara strukturerad, ordningsam och stresstålig. Vi ser att du har en positiv attityd, tålamod, ”skinn på näsan” och gärna en portion humor. Att du gillar siffror och ser lösningar istället för problem är viktigt. Det är en stark merit om du har erfarenhet av liknande arbete samt tidigare jobbat i schemasystem och excel. Om du känner att ovanstående stämmer överens med hur du är – sök denna tjänst. Intervjuer kommer att ske löpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter.

Övrig information:
Anställningsform: Tillsvidare, 75 – 100 % med provanställning 6 månader
Veckoarbetstidsmått: 40 timmar/v
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2018-04-29
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Välkommen att skicka din ansökan till HR ansvarig Tess Langemar
tess.langemar@bbstockholm.se

Facklig representant
Sofia Berenji
sofia.berenji@bbstockholm.se

Om BB Stockholm AB
BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning, cytologisk provtagning samt en ungdomsmottagning.

Vår slutenvård (förlossnings – och eftervårdsklinik) är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City och på Ekerö.

Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång.

Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Praktikertjänst AB (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

Se vidare på vår hemsida www.bbstockholm.se