Bli en av oss år 2019!

Bli en av oss år 2019!

undersköterska
BB Stockholm söker undersköterskor med erfarenhet av förlossning/BB

Är du som oss, en engagerad person som vill ge det där lilla extra?
Då kan du vara den vi söker.

Vi erbjuder dig en varierad arbetsmiljö med korta beslutsvägar och ständiga utmaningar. Av dig kommer det krävas, tålamod, flexibilitet och gärna en portion humor. Att arbeta som undersköterska hos oss innebär att du är en i teamet tillsammans med barnmorska och läkare.

Vi arbetar för god omvårdnad och hög medicinsk säkerhet för den gravida, den födande och med familjen efter barnet är fött. I arbetsuppgifterna ingår städning av våra födelserum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet från arbete på en förlossningsklinik eller akutsjukvård är ett krav.

Övrig information:
Anställningsform: Tillsvidare och vikariat 
Veckoarbetstidsmått: Dag/kväll 37 tim./v. Natt 32,33 tim./v
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-02-28
Intervjuer kommer att ske fortlöpande

Välkommen att skicka din ansökan till Chefsbarnmorska Liselotte Widén
usk@bbstockholm.se

HR ansvarig
Tess Langemar
tess.langemar@bbstockholm.se

Om BB Stockholm AB 
BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning, cytologisk provtagning samt en ungdomsmottagning. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City och på Ekerö.

Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång.

Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Praktikertjänst AB (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

Se vidare på vår hemsida www.bbstockholm.se