Specialistläkare, BB Stockholm

Specialistläkare, BB Stockholm

Vi söker en specialistläkare inom obstetrik och gynekologi till vår förlossningsklinik på BB Stockholm.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är specialist inom obstetrik och gynekologi med ett särskilt intresse för graviditet och födande. Du kommer att arbeta i ett välfungerande team med tio andra specialistläkare och många barnmorskor och undersköterskor i våra egna lokaler på Danderyds sjukhus. Vi bedriver en sammanhållen antenatalvård, förlossnings- och eftervård, för ca 4000 födslar per år. Vi strävar efter kontinuitet i omhändertagandet och ett tvärprofessionellt arbetssätt, där den födande kvinnan står i centrum. Anställningen omfattar dag och sjukhusbunden jourtid, samt eventuell beredskap i hemmet.

Kvalifikationer
Specialistkompetent läkare inom obstetrik och gynekologi. Erfarenhet av forskning, undervisning och förbättringsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga och ett intresse för tvärprofessionellt förhållningsätt i arbetet kring den gravida och födande kvinnan. 

Övrig information:
Anställningsform: Tillsvidare
Veckoarbetstidsmått: 40 timmar/v
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Välkommen att skicka din ansökan till Sofie Graner
sofie.graner@bbstockholm.se

HR ansvarig:
Tess Langemar
tess.langemar@bbstockholm.se

Om BB Stockholm AB
BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning, cytologisk provtagning samt en ungdomsmottagning.

Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City och på Ekerö.

Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång.

Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Praktikertjänst AB (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).