Specialistläkare inom obstetrik och gynekologi till vår mödrahälsovård

Specialistläkare inom obstetrik och gynekologi till vår mödrahälsovård

figur-gravid
Vi söker en specialistläkare inom obstetrik och gynekologi till vår mödrahälsovård på en eller flera av våra mottagningar på BB Stockholm Family.

Som person har du ett stort intresse för möten med blivande föräldrar och kollegor. Du har ett lyhört förhållningssätt, respekterar oro, är engagerad och ser hela tiden till kvinnans bästa. Du uppskattar ett prestigelöst samarbete. Du vill gå till en trivsam arbetsplats där alla respekterar varandra. Du anser att god kommunikation är varje medarbetares viktigaste arbetsverktyg.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är specialist inom obstetrik och gynekologi med ett särskilt intresse för mödrahälsovård. Dina främsta arbetsuppgifter hos oss är sedvanliga arbetsuppgifter inom mödrahälsovård. Du kommer ha möjlighet att skapa en flexibel arbetsform.

Kvalifikationer
Specialistkompetent läkare inom obstetrik och gynekologi med tidigare erfarenhet av mödrahälsovård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrig information: 
Anställningsform: Tillsvidare
Veckoarbetstidsmått: 40 timmar/v
Sysselsättningsgrad: 60-70% ca. 28 timmar/v
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-06-20
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att skicka din ansökan till:

Verksamhetschef
Katarina Mattsson
katarina.mattsson@bbsfamily.se  
Telefon: 0704-82 74 74

HR 
Tess Langemar
tess.langemar@bbstockholm.se 

Om BB Stockholm AB
BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning, cytologisk provtagning samt en ungdomsmottagning. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City och på Ekerö. Kunder, patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång. 

Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Praktikertjänst AB (51%) och Danderyds sjukhus AB (49%).
Se vidare på vår hemsida https://bbstockholm.se/content/barnmorskemottagningar