Fr o m 2021-03-17 uppmanas patienter och vårdnadshavare/medföljare att använda kirurgisk munskydd IIR inom öppenvård och slutenvård. BB Stockholm tillhandahåller munskydd på våra mottagningar. Läs aktuell information om Covid19 på vår startsida.

Vi söker fem engagerade barnmorskor till vår nya mottagning i Sickla, varav en chef på deltid

Vi söker fem engagerade barnmorskor till vår nya mottagning i Sickla, varav en chef på deltid

Hos BB Stockholm Family får varje kvinna och barn en trygg start i livet tack vare en individuellt behovsanpassad kvinnovård. Nu öppnar vi en ny mottagning i Sickla, och söker fem professionella och empatiska barnmorskor som vill vara med på en mycket spännande resa. Din viktigaste egenskap är en ständig nyfikenhet på varje kvinnas unika behov av trygghet för just sitt barn.

Du blir en av de starkaste länkarna i en mycket trygg vårdkedja 
Som barnmorska hos BB Stockholm Family är du högt värderad. Förutom att forma en barnmorskemottagning från grunden enligt BB Stockholms unika modell och värderingar kommer du själv att ha stora utvecklingsmöjligheter. Vi följer varje kvinna genom livet, och vi ger en kontinuitet och kvalitet i vården som skapar en mycket stor trygghet. Nu söker vi fem barnmorskor inklusive en chef till vår nya barnmorskemottagning i Sickla.

Din personlighet är lika viktig som din kompetens 
Du är idag legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Du får gärna ha arbetat flera år på en barnmorskemottagning, men vi är lika intresserade av dig som nyligen tagit examen eller precis börjat jobba. Det viktigaste är att du drivs av en nyfikenhet och älskar möten med kvinnor och blivande föräldrar.

Skicka din ansökan till sickla@bbsfamily.se så fort som möjligt.

Vi öppnar den nya mottagningen  1 september, och då vill vi att alla finns på plats. Din introduktion kommer att ske på våra barnmorskemottagningar i City eller på Kungsholmen.

Om du är intresserad av chefspositionen, ange detta i din ansökan samt berätta mer om dina kvalifikationer och framtidsvisioner.

Mottagningen kommer ligga i Curanten, ett nybyggt vårdhus i Sickla centrum. Som namnet antyder blir det ett hus för hälsan, med vårdcentraler, två BVC-mottagningar, naprapat, apotek med mera. Läget är utmärkt, med bra kommunikationer som tvärbanan och flera busslinjer. Inom en snar framtid kommer även tunnelbanan hit. Vår nya lokal blir toppmodern med snygg, tidsenlig inredning som anpassas för att ge en trygg miljö för både medarbetare och besökare.