Vi vill anställa tio av Sveriges bästa barnmorskor. Som vill bli ännu bättre på sitt jobb.

Vi vill anställa tio av Sveriges bästa barnmorskor. Som vill bli ännu bättre på sitt jobb.

Vi ökar nu bemanningen på BB Stockholm. Inom kort behöver vi växa med ytterligare tio barnmorskor som vill jobba enligt BB Stockholm-modellen. I en mening betyder det att du får möjlighet till goda anställningsvillkor och ett mycket omväxlande arbete i en kvinnocentrerad vård. 

I några fler punkter blir du en del av en unik organisation: 

  • Du är med på hela resan, från antenatal mottagning, födande och eftervård. För kvinnor betyder det färre vårdgivare, för dig en viktig kontinuitet.
  • Du kommer att arbeta utifrån ett tvärprofessionellt och lärocentrerat arbetssätt med en behovsanpassad individuell kvinnovård.
  • Du får ett omväxlande och mer flexibelt arbete som inte sliter på samma sätt som många upplever i traditionell förlossningsvård.
  • Du slipper fasta rotationer mellan de olika områden, istället styrs ditt arbete utifrån kvinnors behov och en kontinuitetsprincip.
  • Även om du redan är erfaren kommer du att utvecklas. Alla barnmorskor på BB Stockholm bygger upp en hög kompetens inom alla områden, och du nischas inte på samma sätt som på en traditionell avdelning. 
  • Du arbetar aktivt med styrkort utifrån tydliga mål och en gemensam vision, med strukturerad återkoppling och en transparens som genomsyrar hela organisationen. Detta gör att alla kan påverka sin arbetssituation på riktigt.  
  • Du får en tydlig struktur i ledarskapet. Vårdchef och verksamhetschef arbetar på samma linje.

Vad önskar vi från dig?
Du är idag legitimerad barnmorska, och som person är du strukturerad, social, flexibel, och prestigelös. Det viktiga är inte att du arbetat i tjugo år, utan att du ser på ditt jobb med nyfikna ögon. Du vet att kvinnan är den som utför arbetet, du är där för henne och hennes behov styr din expertis. Du vet att som barnmorska förlöser du inte ett barn, du bistår en födsel. Med det sagt tror vi att du kan vara både nyutexaminerad och ha flera års erfarenhet.

Dina kvalifikationer och egenskaper: 
 - Legitimerad barnmorska – utifrån den nya kompetensbeskrivning som utfärdats av Svenska Barnmorskeförbundet.

Övrig information 
Anställningsform: Tillsvidare 
Friskvårdsersättning: 4000 kr/år 
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse 
Sista ansökningsdatum: vi anställer löpande
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan och frågor kring tjänsterna till: tiobarnmorskor@bbstockholm.se

Om BB Stockholm: 
BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning, cytologisk provtagning samt en ungdomsmottagning. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City och på Ekerö. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas utifrån våra värdeord; respekt, engagemang och kvalitet.
Medarbetarna är vår absolut största tillgång.