Med anledning av det förbättrade smittläget i Stockholm möjliggör vi nu även att en vårdnadshavare/medföljare utöver mor kan följa med till återbesöket för barnet. Det råder tillsvidare förbud för övriga besök inklusive syskon på vår avdelning. Våra informationskvällar i DS aula fortsatt inställda. Fr o m 2021-03-17 uppmanas patienter och vårdnadshavare/medföljare att använda kirurgisk munskydd IIR inom öppenvård och slutenvård. BB Stockholm tillhandahåller munskydd på våra mottagningar. Läs aktuell information om Covid19 på vår startsida.

Fältarna

Fältarna

Fältverksamheten
Fältgruppen i Ekerö vänder sig till dig mellan 13-18 år. Vi finns ute på skolor, fritidsgårdar och vid olika ungdomsarrangemang.

Med oss kan du prata om allt, för nöjes skull eller om du behöver hjälp. Vi jobbar både dag- och kvällstid, och du kan nå oss på telefon eller mejl.

Känner du dig ensam eller orolig? Blir du mobbad på nätet eller i skolan? Känner du dig uttråkad eller upplever att det är otryggt hemma? Alla behöver vi någon att prata med ibland. Vi fältarbetare lyssnar gärna och försöker ge råd. Vi registrerar inte våra samtal och du kan vara anonym när du ringer eller skriver till oss.

När vi inte är ute i olika verksamheter sitter vi i samma lokaler som Ungdomsmottagningen. Vi finns även på Facebook.

Fältarna når du på telefon: 070-1613532 och 070-1670682