Bäckenbotten

Bäckenbotten

grön-växt
BB Stockholm Family bryr sig om din Bäckenbotten!

Redan vid inskrivningen vill vi motivera dig som aldrig eller sällan tränat din bäckenbotten att komma igång, och du som redan är en van bäckenbottentränare att fortsätta träna hela graviditeten. Detta för att lättare hitta tillbaka till din kropp efter att du fött.

 • Vill du träffa andra gravida för att byta erfarenheter? Välkommen på gruppträff kring graviditetsvecka 15 och träffa våra duktiga barnmorskor som informerar dig och gruppen om kroppens förändringar när du väntar barn. Fokus ligger på bäckenbottenträning och i samarbete med Behandlingsteam Carrier.
   
 • Din barnmorska kommer kring vecka 28-29 följa upp hur det går med bäckenbottenträningen. Är det svårt? Har du hittat dina knipmuskler? Känner du av det ökade trycket neråt och/eller har du några symtom på läckage? 
   
 • I slutet av graviditeten summerar vi hur det gått med träningen. Vi informerar om att vi ringer upp efter att du fött för att höra hur du och familjen har det och eventuellt bokas en efterkontroll in några veckor efter att du fött redan nu. I annat fall görs det vid telefonkontakten. 
   
 • Vid efterkontrollen som kan delas upp på flera besök kontrolleras din bäckenbottenfunktion. Detta för att ge dig maximal feedback på att du tränar på rätt sätt.
   
 • Vi vill träffa dig och din baby tillsammans med andra nyblivna mammor ca 10-15 veckor efter att du fött. Då visar vi olika övningar för att stärka bäckenbotten. Du är välkommen oavsett hur du fött, är först- eller omföderska. Vi samarbetar med Behandlingsteam Carrier även vid detta tillfälle.

Bokningarna till grupperna görs via din barnmorska.

En avgift på 200 kronor för uteblivet besök tas ut när du uteblir från ett bokat besök och inte lämnat återbud minst 24 timmar före besöket. Detta gäller även om besöket är kostnadsfritt och i grupp. Avbokning kan lämnas dygnet runt på vår telefonsvarare

Plats för grupperna:
BB Stockholm Family Kungsholmen.
S:t Eriksgatan 44

OBS! Vi är ytterst tacksamma om du har möjlighet att komma med din baby i bärsele då vi har svårt med
barnvagnsparkering.

Välkommen

 

Kontakt:

BBStockholmFamilyKungsholmen

BB Stockholm Family Kungsholmen

Telefonnummer 08-12055500

BB Stockholm Family City

Telefonnummer 08-12055500