Min Barnmorska BB Stockholm

Min Barnmorska BB Stockholm

Vi följer dig genom graviditet och födsel!

Tänk dig att någon av de barnmorskor du har gått hos under graviditeten även är med när du ska föda - och även vid eftervården när barnet är fött. Visst låter det tryggt?

Vårdformen Min Barnmorska innebär att du som gravid har samma team av barnmorskor genom hela din graviditet, under födseln och även efter att du fött, då barnmorskan kan göra besök hemma hos dig.

Graviditetskontrollerna äger rum på barnmorskemottagningen BB Stockholm Family Kungsholmen och födseln på BB Stockholm, Danderyd Sjukhus.

Varför denna vårdform?

Mellan 10–20 procent av alla nordiska kvinnor lider av någon form av förlossningsrädsla. För många kan det innebära en stor stress att inte veta vem de kommer möta när det är dags att föda och många har en oro att inte få plats på den klinik de valt. Med det nya arbetssättet Min Barnmorska minskar den oron avsevärt.

Vem vänder vi oss till?

Framför allt vänder vi oss till dig som är rädd eller orolig för att föda eller har särskilt behov av kontinuitet. Syftet är att du ska känna dig trygg under din graviditet, förlossning och starten på föräldraskapet.

Vi startar upp tidig höst 2024

Tror du att denna vårdform skulle passa dig? Skicka en egen-remiss via Alltid Öppet eller prata med din barnmorska på barnmorskemottagningen.

Kontakta oss

Via Alltid Öppet (från maj 2024)

 

 

 

Läs mer här!

Välkomna till BB Stockholm - så här ser det ut hos oss

Välkomna till BB Stockholm - så här ser det ut hos oss

BB Stockholm Family Kungsholmen

BB Stockholm Family Kungsholmen

Telefonnummer 08-120 555 00